Ze Doet Drie Strass Steentjes Op Haar Nagel. Toen Ik Het Eindresultaat Zag? Ik Ga Dit Direct Proberen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In eerste instantie leek het me geen fijne gedachte om bobbeltjes op mijn nagels te hebben, maar toen ik zag wat Cutepolish werkelijk aan het doen was, realiseerde ik me dat deze 3D LEGO nagels perfect zijn!

Toen ik nog een kind was, kon ik me uren amuseren met LEGO. Ik bouwde er gigantische schepen, huizen en kastelen mee. Mijn liefde voor LEGO zal nooit verdwijnen, dus toen ik deze LEGO manicure zag, wilde ik het ook zo snel mogelijk op mijn nagels hebben.

Alles wat je voor deze tutorial nodig hebt zijn een paar strass steentjes, een tandenstoker en je favoriete nagellak kleuren. Dat betekent dat je de dure manicure kunt overslaan, want voor deze creatieve manicure heb je helemaal niet veel geld nodig. Daarnaast kun je met deze manicure alle kanten op.

strass steentjes, strass stenen, manicure, nagellak

ZIE OOK: Ze drukt flosdraad tegen haar nagel aan. Kijk wat er gebeurt als ze het eraf haalt… Geweldig!

Onthoud dat je altijd kunt mixen en matchen, dus het hoeft niet per se hetzelfde te zijn als in deze video. Wees creatief en leef je uit! Wat dacht je van deze LEGO manicure in de kleuren oranje, rood, geel en bruin? De herfst komt er immers weer aan. Bekijk in de onderstaande video hoe je dit doet en vergeet dit handige filmpje niet te delen met alle dames op Facebook – ik weet zeker dat je velen van hen zult inspireren!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!