Hij Filmt Zichzelf Al Zingend In Zijn Auto, Maar Wanneer Hij Omkijkt Kan Ik Niet Geloven Wie Met Hem Meedoet!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

T.J. Smith zette een camera neer in zijn auto en begon vrolijk mee te playbacken op de gigantische hit “Build Me Up Buttercup” van The Foundations uit 1968. Hoewel we de laatste tijd veel mensen hebben zien playbacken in hun auto en het vervolgens op internet hebben gezet, is dit een uniek geval.

Smith verwachtte niet veel tijdens zijn ritje in het drukke verkeer van Los Angeles, maar toen hij uit zijn raam keek gebeurde er iets geweldigs… 5 miljoen views later is deze video helemaal viral gegaan, en wij snappen wel waarom!

zingen auto playbacken playback

“Dit soort dingen laten mij weer van de mensheid houden,” schreef iemand in een reactie onder de video. “Dit heeft mijn dag helemaal goed gemaakt! We hebben meer mensen nodig die zoiets doen om simpelweg vreugde te verspreiden. Een pluim voor deze man!” schreef een ander. Het maakt niet uit hoe je je voelt, want na het zien van deze video zal je gegarandeerd een grote glimlach op je gezicht hebben. Dit is precies zo’n actie die laat zien hoe lief en medelevend mensen werkelijk kunnen zijn. Mijn favoriete deel is op 2:10 — maar ik zal het moment nog niet verklappen. Bekijk hieronder de video en deel dit vrolijke filmpje met iedereen die wel een oppepper kan gebruiken!