Hij Zingt “Hallelujah” Voor Zijn Moeder, Maar Luister Goed Bij 2:33. Ik Heb KIPPENVEL!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er zijn slechts een handjevol liedjes die mij echt tot tranen toe kunnen roeren… maar het volgende nummer raakt me elke keer weer.

Mocht je het nog niet doorhebben, wij bij Viralmundo zijn enorm fan van talentenjachten. Er is iets speciaals aan het ontdekken van echt talent in mensen die anders waarschijnlijk niet de kans krijgen om zich te laten zien. Daarnaast is het mooi om nieuwe versies van oude liedjes te horen waar we zo van houden. In de onderstaande video maken we kennis met de 30-jarige Ben Haenow uit Engeland.

optreden auditie

Zoals bij veel kandidaten het geval is, had ook Ben het niet makkelijk voordat hij aan de show meedeed. Hij worstelde met alcoholisme en depressie nadat zijn vader de familie had verlaten. Zijn moeder moest destijds noodgedwongen drie banen nemen om rond te kunnen komen.

Zijn moeder was dan ook zijn ware inspiratie om het te ‘maken’ als artiest. Voor zijn X Factor auditie koos Ben een extreem krachtig en emotioneel liedje dat een speciale plek in zijn hart heeft. Hij is niet de eerste die Leonard Cohen’s “Hallelujah” zingt, maar naar mijn mening heeft nog nooit iemand zoveel gevoel in dit nummer gelegd als hij.

De ware passie van Ben heeft er waarschijnlijk voor gezorgd dat hij zo ver is gekomen. Bekijk zijn performance hieronder. Wat vind jij van deze prachtige cover? Deel deze video op Facebook als je er net zo van onder de indruk bent als wij.