Hij Hoorde Huilgeluiden Komen Uit Deze Handdoek Op De Grond. Wat Hij Binnenin Vond? Zijn Leven Is Compleet Veranderd..

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het is belangrijk om altijd bewust te zijn van je omgeving, niet alleen om veiligheidsredenen, maar ook omdat je nooit weet wat – of in dit geval, wie – je zou kunnen vinden. Raul Marin Ceja was naar zijn werk aan het wandelen toen hij plotseling een handdoek zag liggen naast een nabijgelegen rivier. Terwijl hij dichterbij kwam hoorde hij gehuil en besloot om zijn camera erbij te pakken, niet wetende of het een baby, dier of een gemene grap was. Ceja vond wat hij noemt “een geschenk van God,” een pasgeboren meisje. Ze was nog zo jong dat zelfs de navelstreng er nog aan zat.

baby-gevonden-in-bos

In Korea kunnen ouders een ongewenste pasgeboren baby in een zogenaamde “baby drop box” leggen, zodat ze zeker weten dat er toch voor gezorgd gaat worden, maar in Mexico hebben ze veel minder mogelijkheden. Natuurlijk is dat geen reden om je baby zomaar op de grond in het bos te leggen, maar wat is het fijn om te weten dat deze oplettende man haar gevonden heeft.

Nadat hij de baby naar het ziekenhuis had gebracht, heeft ervoor gekozen om haar te adopteren. Haar officiële ouders zijn nog niet gevonden. Laatst hebben we een artikel geplaatst over ouders in Finland die een doos krijgen met de nodige spullen voor hun pasgeboren baby, zodat elk kindje een gelijke start krijgt. Maar na het zien van deze video wordt duidelijk hoe hard vrouwen in andere landen ook hulp nodig hebben.

kind

Ongeacht of Ceja het meisje gaat opvoeden voeden of niet, ik ben al blij genoeg dat hij op de juiste plaats op het juiste moment was. Bekijk hieronder de opname die de man maakte toen hij de baby vond en wees niet bang om dit geweldige verhaal te delen op Facebook om “bedankt” te zeggen tegen de redder van dit kindje!