Hij Kruipt In Een Diep, Donker Gat. Toen Ik Zag Wat Hij Eruit Haalde Was Ik VERBAASD!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er zijn mensen die er alles voor overhebben om een van onze trouwe viervoeters te redden. De man uit deze video is een van die geweldige mensen! “Heaven On My Earth Animal Rescue” is een groep gepassioneerde dierenliefhebbers die dieren uit allerlei verschillende situaties bevrijden. Van achtergelaten honden tot honden uit overvolle asielen, het team doet zijn best om er zoveel mogelijk te redden. Hoewel ze natuurlijk niet alle honden kunnen bevrijden, doen ze hun best en dat komt in de onderstaande video goed naar voren.

man-redt-hond-uit-gat

Diep in een klein en donker gat werd een bange moeder gevonden die helemaal in elkaar zat gedoken. Ze had waarschijnlijk niet veel hoop; haar omgeving was stoffig en vuil. Niet bepaald de ideale plek om een gezin te stichten. Gelukkig zijn er mensen die er alles voor doen om dit soort dieren te redden. Deze moeder kreeg een tweede kans dankzij een paar heldhaftige mensen.

Toen deze man in het donkere gat kroop, had ik geen idee wat hij eruit zou halen. Bekijk de video om te zien hoe diep hij gaat, het is ongelooflijk! Zou jij in zo’n diep, donker gat durven kruipen? Maar toen hij er weer uit kroop viel mijn mond open. Aan het eind van deze video zul je glimlachen, en ik weet zeker dat deze moeer hond “Dankje!” had gezegd als ze kon praten.

Hopelijk vindt deze hond een nieuw thuis, en in de tussentijd zijn we blij om te weten dat ze in veilige handen is, omringd door mensen die van haar houden en haar verzorgen!