Dakloze Man Ging Achter Een Piano Zitten, Maar Toen Hij Begon Te Spelen Viel Mijn Mond Open!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een dakloze man uit Sarasota, Florida, krijgt momenteel veel aandacht nadat er van hem een video is verschenen waarop hij zijn verborgen talent laat zien: het bespelen van een piano. De video waarop hij de piano bespeelt was op 30 juni op YouTube gezet en het filmpje werd al snel miljoenen keer bekeken. De man in kwestie is Donald Gould, een 51-jarige man die elke dag een van de zeven piano’s bespeelt die in de stad zijn neergezet. De piano’s staan er vanwege het Sarasota Keys project, een non-profit organisatie die kunst en muziek terug wil brengen in het straatbeeld van Sarasota. Het is lastig om niet onder de indruk te zijn van zijn talent.

piano

“Het is mijn passie. Ik hou ervan om mensen blij te maken met mijn muziek,” vertelde Gould aan een nieuwszender uit Florida. “Ik leg mijn hoed neer en begin te spelen op de piano in de hoop dat mensen mij wat geld geven omdat ik dakloos ben.” Over zijn plotselinge faam vertelt hij, “Het is overweldigend. Ik kan het niet geloven. Ik word er telkens emotioneel van.”

Gould, een voormalig marinier, heeft een moeilijk leven gehad. Hij zegt dat zijn vrouw in 1998 overleed en zijn zoon van hem afgenomen werd omdat hij destijds een drugsverslaving had. “Elke dag is moeilijk,” vertelt hij over het verliezen van zijn zoon. “Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik aan hem denk. In augustus wordt hij 19. Mijn enige wens is dat hij mij een bezoekje komt brengen.” Hij heeft al van jongs af aan piano leren spelen en dat talent komt goed naar voren.

Bekijk hieronder het bijzondere talent van deze man en deel de video met vrienden op Facebook als je er diep van onder de indruk bent.