Man Loopt Ruim 4500 Kilometer Door China. Zijn Voor & Na Foto’s Zullen Je Shockeren.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Op 9 november 2007 begon Christoph Rehage met lopen; bijna een jaar later, in oktober 2008, stopte hij. In deze tijd liep hij meer dan 4500 kilometer! De gehele afstand van Beijing naar Ürümgi heeft hij te voet afgelegd – iets wat een enorme prestatie genoemd mag worden. Hieronder kun je bekijken hoe zijn uiterlijk door dit jaar heen is veranderd. De momenten waar je hem op een boot of in een vliegtuig ziet zitten in de video, moest Christoph vanwege gezondheidsredenen een pauze inlassen. Dan loste hij problemen op met de bureaucratie in China of zorgde hij voor een aantal persoonlijke kwesties. Er zijn een aantal vragen aan Christoph gesteld over zijn gemoedstoestand en wat hij dacht tijdens zijn loop.

christoph-rehage-rent-door-china

Hij antwoordde hierop: “Het ging net als op een normale dag, soms ben je aan het nadenken en soms niet. Soms maak je je zorgen over paspoorten, gevaren, pijn, familieleden en geliefden. Op andere momenten voel je je heel licht en ga je liedjes zingen. Maar het kan ook heel saai zijn en soms voel je vrede.” Toen hem werd gevraagd waarom hij überhaupt gestopt is met lopen, antwoordde Christoph: “Ik wilde de controle over mijn leven terug. Ik moest de controle over mijzelf terugwinnen, mijn innerlijke baas die me vertelde wat ik deed, moest ik zien kwijt te raken. Veel mensen kijken ook naar het filmpje en denken: “Ik wil zo vrij zijn als deze man!”, maar ze realiseren zich niet dat ik gedreven werd door iets, en misschien was ik hier de controle wel over verloren.” Dit ziet eruit als een geweldig avontuur en is erg inspirerend!