80-Jarige Man Loopt Gitaarwinkel Binnen En Pakt Een Gitaar Op. Wacht Tot Je Ziet Wat Hij Vervolgens Doet…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een jaar geleden publiceerde een muziekwinkel in Nashville een video van een 80-jarige gitaarspeler. Sindsdien is de inmiddels 81-jarige Bob Wood uitgegroeid tot een ware internetsensatie!

Bob Wood liep op een dag de gitaarwinkel British Audio Service in Nashville binnen om een versterker te laten repareren. Tijdens het wachten besloot hij één van de gitaren uit te proberen: hij wist zowel de verkopers als de klanten te verbazen met zijn vurige gitaarspel.

De man wist niet dat hij gefilmd werd en liet zijn vingers de vrije loop. Hoewel hij op dat moment aan het improviseren was, speelde hij een zuivere melodie waar veel gitaristen nog een puntje aan kunnen zuigen.

gitaarwinkel muziekwinkel elektrische gitaar kopen versterker gitaar

ZIE OOK: Dit verlegen meisje was te bang om te zingen, maar toen de juryleden DIT zeiden? Mijn hart brak!

In de onderstaande video is zijn muzikale talent vastgelegd als bewijs dat ook een heer op leeftijd nog prachtig kan spelen. Ga verder met wat je doet Bob, je bent geweldig! Ben je net zo onder de indruk van zijn talent als wij, vergeet deze video dan niet te delen met je vrienden op Facebook, want deze meneer verdient het om gezien te worden!

Volg ons op Facebook: