Man liegt drie maanden lang tegen zijn verloofde. De reden? DIT verwacht je niet…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een huwelijk is een verbintenis tussen twee mensen die van elkaar houden. Daarbij wordt er natuurlijk ook van je verwacht dat je loyaal en eerlijk bent naar elkaar toe en al zeker niet tegen elkaar liegt. Maar wat gebeurd er als je erachter komt dat dit toch het geval is?

Dit probleem deed zich voor, bij de nu getrouwde, Tim en Sally. Gelukkig ging het hier om een leugentje om eigen best wil en biechtte Tim alles op tijdens de bruiloft en Sally was gelukkig niet boos. In tegendeel eigenlijk! Sally bleek super blij en aangenaam verrast te zijn!

Tim begon met het vertellen van de leugen drie maanden voor de bruiloft en deed erg goed zijn best om de  grote verrassing een geheim te houden.

trouwen

Het was namelijk zo dat Tim aan zijn verloofd had wijsgemaakt dat hij iedereen week naar voetbal training ging maar eigenlijk was hij stiekem danslessen aan het volgen met zijn vrienden zodat hij deze kon laten zien tijdens de grote dag. Maanden lang oefende zij een choreografie zodat zij hun talenten konden laten zijn aan Sally en de gasten op de bruiloft. Hoe leuk is dat!

De mannen deden hun uiterste best terwijl zij dansten op nummers van onder andere David Bowie, Taylor Swift en Bruno Mars.

Het optreden kwam als een complete  verrassing voor iedereen maar wat misschien het meest verrassende was van alles, was hoe ontzettend goed ze het deden! Je kon echt zien dat al het oefenen niet voor niets was geweest! En misschien het meest belangrijke, de bruid vond het natuurlijk fantastisch.

Kijk zelf maar naar het filmpje hieronder en oordeel zelf maar! Zijn deze mannen niet geweldig!?

Deel dit artikel met je vrienden op Facebook zodat ook misschien hen een verrassing staat te wachten op hun grote dag!