Ze Verkoopt Rozen In De Metro, Maar Toen Deed Een Man Iets Wat Iedereen Shockeerde.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

We komen ze allemaal wel eens tegen: mannen en vrouwen op straat, in de trein of metro die je bloemen proberen te verkopen. Normaal gesproken worden de bloemen bij dit soort straatverkopers niet snel verkocht, maar deze rozenverkoopster uit de VS had waarschijnlijk niet verwacht dat ze haar rozen zó makkelijk en snel kwijt zou raken. Deze actie van een nietsvermoedende voorbijganger liet haar dan ook in gelukstranen achter. De man vroeg hoeveel ze vroeg voor één roos. Ze antwoordde, “een dollar per roos of 15 rozen voor 14 dollar”. Vervolgens vroeg hij hoeveel rozen ze bij zich had. Ze zei: “140”, maar toen gebeurde het onverwachte wat iedereen sprakeloos liet.

rozen

De man haalde zijn portemonnee tevoorschijn en gaf de vrouw 140 dollar (omgerekend 130 euro). Uiteraard wou hij niet alle 140 bloemen zelf hebben. Hij had slechts één wens: de verkoopster mocht de rozen uitdelen aan alle treinreizigers die er eentje wilde hebben.

Dit mooie gebaar zorgde ervoor dat ze in tranen uitbarstte. Sommige mensen in deze wereld hebben het nou eenmaal niet breed en werken dag in dag uit keihard om het hoofd boven water te houden, zo ook deze bloemenverkoopster. Wat ben ik blij dat er ook nog mensen zoals deze man bestaan, die niet bang zijn om gul te geven aan mensen die het financieel niet makkelijk hebben.

Bekijk de actie van de barmhartige reiziger hieronder en wees niet bang om deze video te delen als je vindt dat dit vaker voor moet komen!