20 Jaar Geleden Redde Hij Deze Krokodil Van De Dood: Dit Is Hoe Hij Zijn Dankbaarheid Toont… Wow!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Twintig jaar voordat deze video werd gemaakt, vond Chito Shedden een gewonde krokodil aan een oever van de Parasmina Rivier in Costa Rica. Waarschijnlijk was de gewonde krokodil aangevallen door een boer en langs de oever achtergelaten om te sterven.

Toen Chito de krokodil zag liggen, ondernam hij direct actie en besloot om het dier niet aan zijn lot over te laten; hij nam de zorg voor het dier op zich. Toen de dag kwam waarop hij de krokodil wilde vrijlaten, weigerde het dier om van zijn zijde te wijken.

krokodil oever costa rica dierenverblijf

De twee hadden in de tussentijd een ongelooflijk hechte band opgebouwd. Omdat Chito en het dier elkaar hard nodig hadden, vroeg hij toestemming aan het Ministerie van Milieuzaken of hij de grote krokodil mocht houden als “huisdier”. Het Ministerie stemde hiermee in en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Bekijk hieronder de zeldzame beelden van Chito en zijn krokodil. Een ontroerende, krachtige maar vooral schitterende video die je niet onberoerd zal laten. Deel deze prachtige video door met anderen op Facebook.