Man Gebruikt Zijn Pasje Voor Onbeperkt Pasta Eten Op Een Wel Heel Bijzondere Manier

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Matt Tribe wist eind september de ‘Never Ending Pasta Pass’ van de Amerikaanse keten Olive Garden te bemachtigen. Alleen hij kreeg te maken met een klein probleempje: hij kon al die gratis pasta in 7 weken nooit op! Daarom besloot hij om iets zinvols te doen met de kaart. Tribe ging van 22 september tot 9 november op een ‘voedselmissie’. Hij haalde twee keer per dag een maaltijd af bij Olive Garden, om deze vervolgens te schenken aan vrienden, familie en vreemden.

man-geeft-pastabon

Hij richtte een website op genaamd ‘Random Acts of Pasta’ en samen met een vriend filmde hij enkele reacties die hij kreeg op zijn schenking van pasta. De eerste dakloze vrouw kon haar ogen niet geloven. Ze zei: “Dit ga ik met een vriend delen”, aldus Tribe. “Mijn hart brak toen ik zag dat ze niks had en toch de maaltijd deelde met anderen. Het heeft mijn kijk op de wereld compleet veranderd”.

Het pasje kostte 100 dollar, maar Matt gaf er wel meer dan 100 mensen mee te eten, voornamelijk daklozen. Zelf at hij 14 keer bij Olive Garden. Hij vertelt: “Nu snap ik waarom mensen hun leven wijden aan het helpen van anderen. Je kunt je haast niet slecht of depressief voelen wanneer je anderen helpt. Ik hoop dat ik met deze actie andere mensen weet te inspireren om iets te doen voor anderen.