Man gaat voor een dame in de rij bij de supermarkt, wat hij daarna voor haar doet? Ongelooflijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een klein beetje gezond verstand en hoffelijkheid kan je in het leven heel ver brengen.

Dit is iets wat de dame in de volgende video ook weet. Ze had alleen nooit verwacht dat ze er ooit op zo’n manier voor beloond zou worden! Richard Shawn rijdt nog even snel naar de supermarkt om een watermeloen te halen voor een buurt barbecue. Toen hij bij de kassa aankwam stond er een rij. Voor hem staat een dame met een kar vol boodschappen! Ze heeft goed ingeslagen voor het weekend en nog even snel alle aanbiedingen meegepakt.. Het resultaat is een kar boodschappen waar je ‘u’ tegen zegt.

supermarkt-goede-daad-bonus-korting-aanbieding

Richard hoopte even snel heen en weer te gaan naar de supermarkt. Wanneer de vrouw ziet dat Richard alleen een watermeloen onder zijn arm heeft besluit ze hem voor te laten gaan. Super aardig!

Dat vond Richard ook! Dankzij deze aardige actie kon hij namelijk op tijd terug zijn bij zijn vrienden om het begin van de wedstrijd te zien. Toen jij aan de beurt was om te betalen krijgt hij een idee.

Hij besluit ook de bootschappen van de dame achter hem in de rij te betalen. De dame die zo aardig was hem voor te laten gaan! In totaal waren de bootschappen 55 dollar maar Richard had dit bedrag er met liefde voor over. Zo zie je maar, dat wie goed doet, goed ontmoet!

DIT MOET JE ZIEN
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!