Deze Dakloze Vrouw Sliep Elke Dag Buiten In Het Vuil. Wat Deze Man Voor Haar Bouwde? Ik Ben In TRANEN…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het maakt het leven gemakkelijker, maar uiteindelijk maakt geld niet gelukkig. In New York City leven er een recordaantal mannen, vrouwen en zelfs kinderen op straat. 60,000 om precies te zijn. Terwijl de omstandigheden per persoon verschillen, kan het moeilijk zijn om te kiezen of, wanneer en welke mensen geholpen moeten worden. Dat komt omdat niet elke dakloze even aardig is als deze man, die zijn leven wilde veranderen en een gulle donatie gebruikte om een nieuwe start te maken. Elvis Summers uit Los Angeles wist dat hij een dakloze iets kon geven dat meer waarde had dan geld, iets wat de dakloze anders nooit had kunnen hebben.

klein huis

Elvis had zelf een buurvrouw genaamd Smokie die dakloos was. Smokie sliep al jaren in het vuil op straat en kwam af en toe naar hem toe om lege blikjes in te zamelen. Op een ochtend las Elvis over een man die kleine huizen bouwde voor daklozen. Hij was zo geïnspireerd door het verhaal, dat hij besloot om hetzelfde te doen voor Smokie. Zoals je in de video kunt zien kostte het hem $500, maar het huisje dat hij creëerde is veel meer waard dan dat bedrag.

Het beste van alles? De politieagenten uit de buurt van Elvis en Smokie moedigde zijn idee juist aan, op voorwaarde dat ze het huisje elke 72 uur verplaatsten. Vind je dat dit idee op meer plekken uitgevoerd moet worden zodat daklozen een dak boven hun hoofd hebben? Laten we dit idee verspreiden — deel het met anderen op Facebook.