Deze Man Heeft Net Een Puppy Geadopteerd En Probeert De Regels Uit Te Leggen. De Reactie Van De Puppy? Hilarisch!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een huisdier adopteren kan je leven op een positieve manier veranderen. Dieren leren ons nieuwe dingen over het leven, liefde, vergeving, vriendschap, geluk, en nog zoveel meer. Wanneer je een dier in huis neemt moet je voorbereid zijn op het onverwachte. Je nieuwe viervoeter komt echter in een compleet nieuwe omgeving terecht. Naast dat je meer verantwoordelijkheden krijgt, geven mensen met een nieuw huisdier vaak aan dat ze sinds de komst van het huisdier zichzelf beter begrijpen. Tegelijkertijd ben je met een huisdier in huis minder gericht op je eigen behoeften.

puppy hond voer hondenvoer

BuzzFeed en Purina Puppy Chow besloten de koppen bij elkaar te steken om een korte video te maken waarin je ziet hoe het leven van een man verandert op het moment dat hij een puppy adopteert. Hun verhaal start met liefde op het eerste gezicht. De man liep over straat toen zijn oog viel op een schattige puppy met kleine sneeuw witte pootjes. De man was meteen verkocht. Op het bord in de etalage naast de puppy stond dat hij beschikbaar was voor adoptie en de rest is geschiedenis.

Nadat hij de puppy mee naar huis neemt beginnen ze samen aan hun nieuwe leven. De man praat tegen zijn nieuwe vriend in een poging om erachter te komen wat zijn gewoontes en voorkeuren zijn en wat voor levensstijl de puppy heeft. Als hij een naam voor zijn nieuwe vriend probeert te verzinnen, komt hij erachter dat de puppy eigenlijk een vrouwtje is, terwijl hij aanvankelijk dacht een mannetje in huis te hebben. Hij besluit haar Chloe te noemen. Vervolgens beginnen ze vrolijk met elkaar te spelen en er ontstaat een band. De twee spelen op de piano, rennen achter elkaar aan, dansen in en om het huis en zijn al snel onafscheidelijke vrienden. De man laat Chloe al de verschillende items zien die hij in zijn huis heeft staan en vertelt haar over geschiedenis, werk en zijn leven.

Daarnaast krijgen we te zien welke nieuwe verantwoordelijkheden erbij komen kijken om een goed baasje te zijn. Of het nu gaat om voeren of leren dat ze haar behoefte buiten moet doen, het is aan de eigenaar om duidelijke regels en gewoontes op te stellen vanaf het begin. Het beste deel van de video is dat hij laat zien dat je vooral moet genieten van de kleine dingen, bijvoorbeeld als Chloe naast hem ligt in bed. Dat is wat een huisdier zo speciaal maakt.

Alle ups en downs, lessen die we leren van onze dieren, en de geweldige herinneringen die we delen en creëren, maken ons uiteindelijk betere mensen. En het begint allemaal met het adopteren van een huisdier. Bekijk hieronder deze prachtige video en vergeet hem niet te DELEN met al je vrienden op Facebook!