Ze is onherkenbaar nadat ze een dik verdiende make-over krijgt!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Belita Edwards ging vlak na haar opleiding direct het leger in. In die tijd was er een groot tekort aan officieren dus werden veel vrouwen gevraagd het leger in te gaan.

Voor Belita was het een simpele keus. Ze voelde dat ze dit moest doen en weide zich helemaal aan haar militaire carrière. Door haar drukke baan, leven in een mannenwereld en het moederschap heeft ze weinig aan haar uiterlijk gedaan. Inmiddels is ze een stuk minder zelfverzekerd en voelt ze zich niet mooi. Ze zou graag een nieuwe look willen waardoor ze weer in zichzelf gaat geloven en meer zelfvertrouwen krijgt.

make-over-veteraan

Dit is precies wat Belita krijgt. De organisatie Makeovers That Matter trakteert haar op een nieuwe look. Deze organisatie helpt vrouwelijke veteranen en vrouwen die het financieel moeilijk hebben. Een fris nieuw uiterlijk helpt deze vrouwen om weer te solliciteren, een nieuwe baan te vinden en hun leven weer op de rit te krijgen. Het is een simpele maar enorm effectieve manier om het leven van deze vrouwen een positieve boost te geven.

Ik kon mijn ogen niet geloven wanneer ik het eindresultaat van de make-over van Belita zag! Ze lijkt wel 30 jaar jonger!

Belita wat ben je mooi! Ben jij ook zo onder de indruk van deze make-over? Deel dit dan met je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!