Ze Deed Een Ei En Poedersuiker In De Magnetron. Het Resultaat? Wonderbaarlijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Stop een ei en wat poedersuiker in de magnetron en je krijgt een simpele maar overheerlijke traktatie die werkelijk om te smullen is! Bekijk hieronder wat het is en hoe je het precies maakt.

Recepten die gemaakt zijn op de ambachtelijke, ouderwetse manier zijn vaak smakelijker en gezonder. Maar helaas hebben we niet altijd de tijd om ze voor te bereiden en om lang in de keuken te staan, laat staan als je onverwacht bezoek krijgt.

Deze video brengt daar verandering in. Je krijgt te zien hoe je makkelijk en snel je gasten imponeert met vers gemaakte meringues. Alles wat je nodig hebt is 300 gram poedersuiker en eiwit van één ei. Hieronder hebben we even uitgelegd hoe je stap voor stap te werk gaat. Het is echt heel makkelijk!

magnetron combi ovens recept

ZIE OOK: Ze doet 2 eieren in een plastic zakje. Toen ik zag waarom, rende ik METEEN naar de keuken!

Neem 300 gram poedersuiker en eiwit van 1 ei. Vervolgens meng je het totdat je een kneedbaar mengsel hebt en ten slotte zet je het in de magnetron voor 2 minuten. Het resultaat zal al jouw gasten feestelijk verrassen! Dit is het ideale recept voor elke (feestelijke) gelegenheid. Erg lekker en leuk nu de feestdagen er weer aan komen. Het leuke aan dit recept is dat het makkelijk en snel te bereiden is. Bekijk in het onderstaande filmpje hoe deze overheerlijke meringues eruit komen te zien. Vond je dit recept net zo lekker als wij, vergeet het dan niet te delen met je vrienden op Facebook. Eet smakelijk!

Volg ons op Facebook: