Met Slechts Een Paar Vouwen Maak Je Van Dit Bankbiljet Een Origineel Cadeau!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het blijft een dilemma: wat geef je iemand voor zijn of haar verjaardag? Je kunt er voor kiezen om een cadeau te kopen, maar dan is het nog maar de vraag of de ontvanger jouw cadeau wel leuk vindt. Je wilt het liefst een leuk cadeautje kopen voor die ene jarige vriendin, het gelukkige bruidspaar of voor het afstudeerfeestje, maar al snel heb je geen idee wat je hem of haar moet geven en je besluit toch maar dat het een financiële bijdrage wordt, ook al is dat zo standaard en onpersoonlijk. Om er toch een persoonlijke draai aan te geven kun je het geld op allerlei manieren vouwen.

bankbiljet euro vouwen

Wat dacht je van een bankbiljet in de vorm van een vlinder of hartje? Het geven van geld is vaak een goede oplossing om te voorkomen dat je met een ongewenst cadeau aan komt zetten en het voordeel van zo’n gevouwen bankbiljet is dat het er niet alleen leuk uitziet, het is daarnaast ook nog eens een origineel cadeau dat ten alle tijden goed van pas komt.

In deze video is te zien hoe je een formeel cadeau als geld op een leuke manier kunt presenteren. Het vouwen is niet moeilijk en iedereen kan het doen. Voortaan hoef je je dus geen zorgen meer te maken of de ontvanger jouw cadeau wel leuk zal vinden en loop je niet meer urenlang te piekeren over wat voor cadeau je die ene persoon nou zal geven. Bekijk hieronder hoe je dit precies doet en vergeet dit handige artikel net te delen met al je (creatieve) vrienden op Facebook!