Heb je last van brandend of opkomend maagzuur? Met deze 3 tips zal je daar NOOIT meer last van hebben!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Met brandend maagzuur of opkomend maagzuur wordt het te vaak terugstromen van de zure maaginhoud in de slokdarm bedoeld.

Bij mensen met brandend maagzuur staat het sluitspiertje vaker open en stroomt vaker dan gemiddeld maagzuur omhoog de slokdarm in. Dit geeft klachten. De medische naam voor brandend maagzuur is reflux. Bijna iedereen heeft wel eens last van brandend maagzuur of een oprisping. Bijvoorbeeld na een zware maaltijd. Dit kan geen kwaad. Als u regelmatig last heeft van deze klachten is het verstandig om naar de huisarts te gaan.

maagzuur

Maagzuur kan zelfs zo erg zijn dat het je nachtrust op negatieve manier beïnvloed. Sommige mensen kunnen nachten achtereen wakker liggen. Dit zorgt niet alleen voor stres, maar het zorgt ook voor slapeloze nachten met veel irritaties. Natuurlijk zijn er medicijnen op de markt te verkrijgen die deze klacht kunnen verlichten. Denk hierbij aan Rennie/Zantac etc.

Toch wordt er afgeraden om deze medicijnen langdurig en vaak te gebruiken. Tenslotte zijn het medicijnen, en bij medicijnen kunnen er altijd op lange termijn bijwerkingen optreden.

Maar natuurlijk zijn er een aantal natuurlijke trucs te vinden die jou kunnen helpen om de pijn wat te verzachten. Onze vrienden van Handig hebben drie tips op een rijtje gezet die kunnen helpen bij deze veelvoorkomende klacht.

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!