Haar Huis Ruikt Altijd Geweldig En Niemand Weet Waarom. DIT Is Haar Geheim!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Soms loop je een winkel of iemands huis binnen en word je gewoon weggeblazen door de heerlijke geur die er hangt. De geur is niet te sterk maar ook niet te zacht. Hoe komt dat?

Grote kans dat het een ‘geheime spray’ is die gewoon thuis gemaakt is. Het lijkt op de luchtverfrisser Febreze, maar het ruikt eigenlijk nog beter en bevat geen wasverzachter. Het is goedkoper en ruikt zelfs beter dan andere bekende luchtverfrissers. Een van de hoofdingrediënten die in deze spray gebruikt wordt, zijn kleine blokjes die je in de wasmachine gooit genaamd Downy Unstoppable. Deze zijn in verschillende geuren te verkrijgen. Een fles van het huisgemaakte spul kost slechts 60 cent en gaat even lang of zelfs langer mee.

brise luchtverfrisser

Om deze spray zelf te maken heb je een kwart kopje van de Downy blokjes nodig, vier eetlepels maagzout en een kopje kokend water. Natuurlijk heb je ook een lege sprayfles nodig.

luchtverfrisser

Pak een trechter en giet de ingrediënten in de sprayfles.

luchtreiniger

De spray werkt onder andere goed op tapijten, gordijnen, kledij en zelfs meubels. Er blijft geen restvocht achter.

luchtverfrisser

Nu kan jij ook een van die huizen hebben met een uitzonderlijk aroma dat heerlijk ruikt! Vergeet dit niet te delen met je vrienden op Facebook zodat zij hier ook mee aan de slag kunnen.

Meer handige tips? Like ons en mis niks!