Hij Legde Een Aantal Theezakjes In Zijn Auto. De Reden? Geniaal!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Of je nu een korte of lange reis maakt, van een muffe geur in de auto wordt niemand vrolijk. Hoewel iedereen van verschillende geuren houdt, gaat er niets boven een auto die schoon en fris ruikt.

De simpele truc uit onderstaande video klinkt misschien vreemd, maar hoe meer je erover nadenkt, hoe logischer het wordt. Het enige wat hier wordt gebruikt om een auto weer schoon en fris te laten ruiken, is een simpel theezakje.

Gebruik bij voorkeur een theezakje met smaak (kaneel, vanille), maar eigenlijk kun je alle soorten theezakjes gebruiken. Leg de theezakjes vervolgens in je auto neer, bijvoorbeeld onder de stoelen of in de asbak, en eventuele vieze geurtjes zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen. De perfecte luchtverfrisser voor in je auto!

luchtverfrisser auto

ZIE OOK: Haar huis ruikt altijd geweldig en niemand weet waarom. Dit is haar geheim!

Een ideale en goedkope oplossing voor een muf ruikende auto, zonder gebruik te hoeven maken van een dure luchtverfrisser die de nare geurtjes toch alleen maar maskeert. De kans is groot dat je nog een paar theezakjes in je keuken hebt liggen, dus pak er een paar, leg ze onder de autostoelen en geniet van een ritje zonder nare geurtjes. Bekijk in de onderstaande video de wetenschap achter dit trucje en vergeet deze tip niet te delen met je vrienden op Facebook!