Alleenstaande moeder koopt het winnende lotto ticket. Dan loopt ze naar een dakloze man toe en zegt DIT. Geweldig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Op 13 Februari 2016 won een jonge vrouw genaamd Sofia maar liefs 200 dollar op een kraskaart in Wareham, Massachusetts.

Ze had het zelf niet makkelijk als alleenstaande van drie kinderen. Ze kon niet wachten om haar kinderen te trakteren om datgene wat ze wilden. Terwijl ze het pompstation verliet met het winnende ticket in haar hand, zag ze een dakloze man buiten staan in de vrieskou. De man, genaamd Glenn, had een bordje in zijn hand met de tekst: “Alles is welkom.” Sofia nam een beter kijkje en zag dat de tranen over zijn wangen rolde terwijl hij in de ijskoude wind stond. Ze rolde haar raampje naar beneden en bood hem een kop koffie aan. Hij twijfelde, maar accepteerde uiteindelijk haar aanbod.

lotto

Ze trakteerde Glenn op een kop koffie. Terwijl ze aan het praten waren vroeg ze aan hem waar hij zou slapen. Glenn vertelde haar dat hij al drie jaar dakloos was. hij sliep op straat.

Op dat moment herinnerde Sofia dat ze zojuist 200 dollar had gewonnen.

Ze vroeg Glenn om in de auto te stappen. Dat is het moment dat de alleenstaande moeder iets deed wat door duizenden mensen geprezen werd.

lotto1

Een alleenstaande moeder van drie genaamd Sofia postte het volgende verhaal op Facebook:

“Vanavond won ik 200 dollar met een kras kaart. Ik was zo ontzettend blij, totdat ik Glenn ontmoette.

Hij had een bordje in zijn had terwijl bij bibberde van de kou. De tranen rolde over zijn wangen.”

lotto2

Ik deed mijn raampje naar beneden en bood hem aan om koffie te gaan drinken.

Terwijl we naar het cafe reden vroeg ik hem waar hij zou verblijven. Hij was gedwongen om in de vrieskou op straat te slapen.

lotto3

“Op dat moment herinnerde ik mij dat ik zojuist 200 dollar had gewonnen. Ik wist zeker dat er een reden was dat ik hem ontmoette. Ik besloot hem naar een hotel te rijden en een twee-daags verblijf voor hem te betalen.”

lotto4

“Ik heb een volwassen man nog nooit zien huilen. Hij begon te bidden en vertelde mij dat ik een engel was.

Dus vanavond weet ik dat mijn nieuwe vriend Glenn een warm bed heeft.”

Minder dan 24 uur na haar verhaal op Facebook, begonnen Sofia’s vrienden met het opsturen van kleding en eten naar Glenn. Ook besloot Sofia een fundraiser voor Glenn te beginnen. Binnen 48 uur was er al meer dan 20.000 dollar voor hem opgehaald!

Uiteindelijk won Lorena zoveel meer dan slechts wat gel met een kras kaart. Ze vond een levenslange vriend. Daarom wil ik aan iedereen vragen om dit geweldige verhaal te delen op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!