Hij Neemt Haar In Zijn Armen, Maar Nadat Hij Haar Liet Gaan Bleef Ik Ademloos Achter.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Zangeres Pink weet haar publiek altijd te imponeren, maar dit optreden dat ze gaf in Melbourne is niet iets wat je snel zal vergeten. Het is een ongelooflijk moeilijke opgave om een expert te worden op elk vakgebied. Om de top te bereiken heb je veel training, mentale kracht en doorzettingsvermogen nodig. Een vaardigheid volledig beheersen is al heel wat, laat staan twee vaardigheden. De prachtige zangeres Pink deed het, en hoe! Deze clip, afkomstig van haar DVD Live From Melbourne, laat zien hoe geweldig Pink is als performer. In deze video zingt ze haar hit nummer ‘Try‘.

Optreden Melbourne

Ondanks dat dit optreden ongelooflijk veel lichamelijke inspanning vereist, is ze in staat om de vocalen feilloos te brengen. Een optreden geven is één ding, maar een optreden geven terwijl je een ongelooflijk staaltje gymnastiek uitvoert is al helemaal knap en dat is precies waarom een kaartje voor Pink’s concert elke cent waard is.

Ben jij ooit naar een concert van Pink geweest, of zou je er een keer heen willen met je vrienden of familie? Deel deze video en je mening met ons op Facebook, we weten zeker dat je vrienden onder de indruk zullen zijn. Ik hoop dat dit niet de laatste keer is dat we zoiets zien op het podium!