Ze Giet Wat Lijm Op Een Spons. De Reden? Hiermee Bespaar Je Een Hoop Kosten!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een van mijn favoriete bezigheden is gezellig knutselen met de kinderen. Hoewel het een leuke bezigheid is, geeft het vaak ook een enorme troep.

Knutselen is een fantastische manier om je vrije tijd door te brengen. Kinderen genieten ervan en al doende ontwikkelen ze hun eigen creativiteit, zelfvertrouwen en concentratievermogen. Oké, knutselen is niet altijd de netste gebeurtenis en een beetje geklieder hoort erbij, maar je wilt natuurlijk niet dat letterlijk alles onder de verf zit, toch? Gelukkig hebben wij hier een aantal handige tips & trucs voor gevonden. Met de tips uit dit filmpje zorg je ervoor dat het geknutsel netjes blijft en zorg je er tevens voor dat alles makkelijk op te ruimen is.

lijm, knutsele, knutsellijm, pritt lijm, uhu lijm

ZIE OOK: Ze giet wat zout in een vaas, maar wat ze uiteindelijk creëert zal je verbazen!

Zo wordt knutselen een stuk leuker, makkelijker én geeft het minder troep. Hanteer deze tips en je zal versteld zijn hoe handig ze eigenlijk zijn. Welke tip vond jij het handigst en welke ga je zeker gebruiken? Laat het weten in de reacties en vergeet dit filmpje niet te delen met alle creatievelingen op Facebook.

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!