Een Kat Klom In Deze Transparante Doos, Maar De Reden Waarom Zal Je Aan Het Lachen Maken!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als een liefhebbende katteneigenaar wil je natuurlijk het beste voor je kat en zorg je ervoor dat hij ten alle tijden veilig is als hij buiten de boel aan het verkennen is. Katten staan erom bekend dat ze van grote hoogte durven te springen – en (bijna) altijd weer veilig op hun pootjes terecht komen – maar soms is de hoogte zo groot dat de kat niet meer naar beneden durft. Om gevaarlijke sprongen van het dak te voorkomen, heeft de eigenaar van deze woning een manier bedacht om met verbazingwekkende techniek zijn kat te helpen: hij bouwde een kattenlift!

katten lift

Nee, we maken geen grapje, het bestaat echt. CrazyMrJohn op YouTube plaatste deze video van zijn kat die nietsvermoedend de lift inliep en vervolgens naar de voortuin werd getransporteerd. De lift maakt gebruik van infrarood om te zien wanneer de kat de lift betreedt en zodra de kat zijn comfortabele positie heeft gevonden zal de lift langzaam naar de grond vertrekken, zonder gebruik te maken van menselijke interactie.

Hoewel het er erg cool (en ook wel een beetje hilarisch) uitziet, heb je een erg geduldige en luie kat nodig die snel kan leren om hier goed gebruik van te kunnen maken. De meeste katten zullen niet snel onder de indruk zijn van deze lift (tenzij er een lekkernij in ligt, natuurlijk.)

De kat is in ieder geval wel in staat om 360 graden om zich heen te kijken om te zien wat er zich allemaal om zich heen afspeelt, dus kansen genoeg om een aantal prooien te spotten, ervan uitgaande dat de prooi niet al hard lachend weggelopen is als de kat eenmaal beneden aankomt. Een echt unieke uitvinding!