Vrouw beweert dat ze een levende pop is en laat Simon sprakeloos achter na haar bizarre optreden!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Grootte kans dat je nog nooit iemand zoals Sada Vidoo hebt gezien. Dat is niet zo gek wat deze dame is behoorlijk uniek!

Sada Vidoo is een levende pop. Ze kleed zich iedere dag in poppenkleren en heeft iedere dag een andere stijl. Ze werkt niet, want ze is een pop.. Er is geen twijfel over mogelijk dat Sada helemaal opgaat dit deze bizarre levensstijl. Ze heeft fel blond haar, draagt een gigantische roze jurk en enorme nep wimpers. Ze is ervan overtuigd dat ze echt een levende pop is. Daar moet je bij een nuchtere man als Simon Cowell niet mee aankomen! Wanneer hij Sada voor het eerst ontmoet is zijn reactie dan ook direct: ‘nee, je bent geen pop’. Maar Sada laat zich niet van haar stuk brengen!

babrie-pop-levende

Sada doet mee aan de audities voor de Amerikaanse X-Factor. Wanneer ze voor de jury staat en zichzelf voorstelt als ‘Sada Vidoo, een levende pop’ weet de jury eerst niet zo goed hoe ze op haar aparte verschijning moeten reageren. Ze fluisteren zelf tegen elkaar dat ze denken dat Sada knetter gek is!

Wanneer ze begint met het nummer “Love Is A Battlefield” van Pat Benatar vergaat het lachen de jury al snel! Wat heeft deze dame een geweldige stem! Ze geeft haar eigen draai aan het nummer door het als een levende pop op te voeren. Wanneer Sada de laatste noten heeft gezonden hangt er een lange stilte in de kamer. De jury heeft er duidelijk geen woorden voor en zijn allemaal even hun tong kwijt!

Sada Vidoo, ik vind je geweldig! Ze blijft namelijk helemaal zichzelf en trekt zie niets aan van de blikken en opmerkingen van de jury. Zou ze door zijn naar de volgende ronde? Kijk hieronder het bizarre optreden van Sada!