Leraren verwelkomen scholieren op een unieke manier op hun eerste schooldag. Hoe zij dit doen? GEWELDIG

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het terug-naar-school seizoen is weer aangebroken, en iedereen is zich weer aan het voorbereiden om terug de boeken in te duiken.

Hoe je het wend of keert, sommige kinderen houden gewoon niet van school. Dit kan liggen aan het feit dat zij misschien niet zo snel leren als de andere kinderen of dat zij nog niet echt vrienden hebben gemaakt.

Wat de reden ook is je zal altijd houden dat een paar kinderen graag in een klaslokaal zitten en een paar niet. Het zou een perfecte wereld zijn als ieder kind van school zou houden maar helaas is dit niet het geval.

Schermafbeelding 2016-09-07 om 11.46.54

Dit is de reden waarom Richland Middle School in Amerika zich inzet voor de missie om hun klaslokalen een plek van blijdschap, aanmoediging en groei te maken.

In de onderstaande video kan je zien hoe de leraren de scholieren verwelkomen met dans en zang op hun eerste schooldag. “Hun missie is om een veilige, zorgzame en rijke omgeving te creëren voor studenten om te leren en te groeien.”

Dit is een missie dat elke onderwijsinstelling in zou moeten geloven en zou moeten toepassen, maar helaas is dit niet altijd het geval. Vaak is het zo dat school een plek is die scholieren haten of bang voor zijn.

Ik weet zeker dat als meer docenten op deze manier zouden denken dat school een meer invloedrijke plek zou zijn waar scholieren naar uit kijken om heen te gaan. De stappen die deze school neemt om de studenten te enthousiasmeren voor hun eerste school door middel van zang en dans zouden zelfs ouders een voorbeeld aan kunnen nemen.

De enthousiaste man die je in het filmpje helemaal vooraan ziet staan is de directeur van de school, James Whitfield. Dit is niet de eerste keer dat de man deze taak op zich neemt, hij doet dit namelijk elke ochtend!

Wat vind jij van deze manier om scholieren te motiveren om school leuk te vinden? Laat het ons weten in de reacties.

Ik vind het ieder geval echt een superleuk idee!

Als je het met mij eens bent, deel dit geweldige filmpje dan met je vrienden en familie op Facebook!