Hij Brengt Een Leeuw Terug Naar Zijn Geboorteplaats. Seconden Later? Ik Ben SPRAKELOOS.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit soort ongelooflijke dierenverhalen weten me altijd weer te verbazen. De volgende video laat de opmerkelijke redding zien van een prachtige witte leeuw genaamd Aslan.

Dierengedragstherapeut Kevin Richardson, ook wel bekend als de “Leeuwenfluisteraar,” geeft Aslan de hulp en ondersteuning die hij nodig had nadat hij twee belangrijke slagtanden had gebroken. Aslan deed regelmatig lastig nadat hij zijn slagtanden had gebroken, vooral op emotioneel gebied.

Indien je ooit tandpijn hebt gehad, dan heb een kleine indicatie van met welke chronische pijnen Aslan rondliep, en dat maar liefst 12 maanden lang. Kevin Richardson, de man uit het filmpje, werkt al jaren met wilde dieren. Zijn missie is om Afrikaanse roofdieren een veilige plek te bieden waar ze worden beschermd van jacht en illegale handel.

tanden slagtanden operatie

Liefde, begrip en vertrouwen zijn zijn middelen om een persoonlijke band op te bouwen. Geen kettingen, stokken of geweld. De relatie van Kevin met deze krachtige dieren spreekt tot verbeelding en opent hiermee vele deuren. Het filmpje hieronder geeft in het kort het verhaal weer hoe Aslan van de pijn werd verlost nadat hij een 6 uur durende operatie onderging en daarna als een koning terug de savanne werd ingestuurd.

Dit is zo’n verhaal dat je met eigen ogen moet zien om het te volledig te kunnen begrijpen. We hebben veel dierenverhalen voorbij zien komen, maar deze heeft me tot nu het meeste geraakt. Wat is het fijn om te weten dat Aslan de witte leeuw nu weer zonder pijn in zijn tanden rondloopt. Wees niet bang om dit verhaal met anderen te delen op Facebook.

Vond je dit leuk? Like ‘Gek op Dieren’ en mis niks!