Hij aait het hoofd van een enorme leeuw. Maar wat er dan plotseling gebeurt? NIET te geloven!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Kevin Richardson A.K.A de leeuwen fluisteraar speelt de hoofdrol in de video die je zometeen gaat bekijken. Het gaat over zijn interactie met katachtigen.

Veel mensen geloven hun ogen niet als ze verhalen horen over hem. Zoals je in de volgende video kan zien is zijn band met deze jagers allesbehalve alledaags.
Terwijl hij over een pad loopt met deze grote katten, aait en speelt hij met ze alsof het zijn huisdieren zijn. Veel mensen hebben moeite om te geloven hoe dit mogelijk is. Echter, de leeuwen lijken Kevin geaccepteerd te hebben in hun groep.

leeuw

Smithsonian vertelt dat Kevin al vanaf jonge leeftijd gecharmeerd is geweest van leeuwen. Hij vertelt over de eerste keer dat hij in contact kwam met een leeuw in de dierentuin. Hij vroeg zich vanaf dat moment al af hoe de koning van de jungle op deze manier gevangen kon zijn. Vanaf dat moment bleef zijn interesse alsmaar groeien, en besloot zijn leven de weiden aan het begrijpen en het beschermen van deze prachtige dieren.

Hij wilt zijn interesse echter niet voor zichzelf houden. Hij wilt dat mensen meer te leren komen over deze geweldige roofdieren. Hierop zegt Kevin dan ook:

Kijk maar eens mee.. Dit is toch niet te geloven?!