Hij aait het hoofd van een enorme leeuw. Maar wat er dan plotseling gebeurt? NIET te geloven!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Kevin Richardson A.K.A de leeuwen fluisteraar speelt de hoofdrol in de video die je zometeen gaat bekijken. Het gaat over zijn interactie met katachtigen.

Veel mensen geloven hun ogen niet als ze verhalen horen over hem. Zoals je in de volgende video kan zien is zijn band met deze jagers allesbehalve alledaags.
Terwijl hij over een pad loopt met deze grote katten, aait en speelt hij met ze alsof het zijn huisdieren zijn. Veel mensen hebben moeite om te geloven hoe dit mogelijk is. Echter, de leeuwen lijken Kevin geaccepteerd te hebben in hun groep.

leeuw

Smithsonian vertelt dat Kevin al vanaf jonge leeftijd gecharmeerd is geweest van leeuwen. Hij vertelt over de eerste keer dat hij in contact kwam met een leeuw in de dierentuin. Hij vroeg zich vanaf dat moment al af hoe de koning van de jungle op deze manier gevangen kon zijn. Vanaf dat moment bleef zijn interesse alsmaar groeien, en besloot zijn leven de weiden aan het begrijpen en het beschermen van deze prachtige dieren.

Hij wilt zijn interesse echter niet voor zichzelf houden. Hij wilt dat mensen meer te leren komen over deze geweldige roofdieren. Hierop zegt Kevin dan ook:

Kijk maar eens mee.. Dit is toch niet te geloven?!

DIT MOET JE ZIEN
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...