Leerlingen Zwaaien Elke Ochtend Naar Oma, Maar Kijk Wat Ze Doen Als Ze Er Plotseling Niet Meer Staat…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ze wordt de “oma achter het raam” genoemd. Elke ochtend zwaait de 93-jarige Louise Edlen naar de schoolgaande kinderen in de bus. Dit doet ze inmiddels al vijf jaar, maar op een morgen stond ze er opeens niet meer…

Hoewel Louise aan geheugenverlies lijdt, vindt ze altijd troost in de kinderen die veel om haar geven. “Carol [de buschauffeur] vertelde ons dat ze vaak de naam van haar dochter vergeet, maar ze vergeet nooit iedere morgen naar de kinderen in de bus te zwaaien,” vertelt Axtin, een van de leerlingen. “Dat geeft me echt een bijzonder gevoel.”

Iedereen was dan ook bezorgd toen ze er op een dag niet meer stond. De weken gingen voorbij. “Het was hartverscheurend omdat ze er elke dag stond,” vertelt Axtin. Na wat onderzoek bleek dat Louise drie weken in een revalidatiecentrum had geleden nadat ze een beroerte kreeg.

schoolbus basisonderwijs

ZIE OOK: Lerares gaat met pensioen en krijgt dit prachtige afscheid.

Toen de leerlingen dat hoorden, stuurden ze haar een boeket bloemen en een foto van hen in de bus. Maar het gebaar van Louise daarop is pas echt hartverwarmend. De volgende dag, toen de leerlingen langs haar huis reden, stond er een groot bord in het raam met daarop “Thank You” geschreven. “Dat heeft me echt aan het glimlachen gemaakt,” vertelt een van de leerlingen. “Het laat zien hoeveel wij voor haar betekenen.”

Louise mag binnenkort weer naar huis. “Het betekent alles voor haar,” vertelt Dave, de man van Louise. “Het geeft haar iets om naar uit te kijken.” Bekijk het hartverwarmende verhaal hieronder en vergeet dit mooie gebaar niet te delen met je vrienden op Facebook!

Volg ons op Facebook: