Hij Reed Op Zijn Paard In Het Donker, Toen Er Een Auto Aan Kwam… Blijf Goed Op De Staart Letten!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Paarden zijn geweldige dieren. Ze zijn uitermate intelligent, lief en trouw. Een ongeluk krijgen met je paard is dan ook de nachtmerrie van iedere paardenliefhebber.

Helaas heeft Sami Gros dit zelf moeten ervaren. Sami was ’s avonds aan het paardrijden toen zij en haar paard werden aangereden door een auto. Hoewel ze de benodigde veiligheidsmaatregelen had getroffen, zag de bestuurder haar te laat. Hoewel het voor hen beide een enorme schok was, werd Sami geïnspireerd door het ongeluk. Ze kwam op het idee om LED lampen te maken die aan de staart van een paard bevestigd konden worden. Wat begon als een simpele GoFundMe campagne is uitgegroeid tot een volwaardig product. Bekijk hieronder de foto’s van dit geweldige idee!

Dit geweldige idee wordt inmiddels gebruikt door steeds meer politiekorpsen in de Verenigde Staten.

ruiters

Daarnaast besluiten veel particuliere paardenbezitters om deze verlichting aan te schaffen.

led verlichting

Deze uitvinding is echt een aanrader voor iedereen die regelmatig op zijn paard te vinden is.

paarden

Hoewel reflectoren een handig alternatief zijn, kan het voorkomen dat een automobilist je alsnog te laat opmerkt. Dankzij deze led verlichting zijn jij en je paard gegarandeerd veilig.

ledverlichting

De helderheid van de led lampen kan tevens aangepast worden naar je eigen wensen.

verlichting paard

Je kunt zelfs de kleuren aanpassen naar je eigen smaak!

led lampen

Geen wonder dat dit idee het hele internet overgaat! Wat vind jij van dit idee? Laat het weten en vergeet deze briljante uitvinding niet te delen met alle paardenliefhebbers op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!