Ik Reed Met Mijn Auto Langs Dit Huis, Toen Plotseling DIT Gebeurde. Ik Kon Mijn Ogen Niet Geloven!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In een tijd dat er veel nare dingen gebeuren in de wereld, kunnen we allemaal wel een opsteker gebruiken. Zeker nu de feestdagen weer voor de deur staan.

Ieder jaar rond kerst maak ik even een rondje door de stad om van alle versieringen en lichtjes te genieten. Sommige mensen zijn zo fanatiek bezig met de kerstdecoraties, dat ze de boel nu al beginnen te versieren. Dat was ook het geval bij deze familie, die het hele huis versierde met kerstverlichting en daarmee een ware lichtshow creëerde. Ze synchroniseerden de verlichting met het nummer “Let It Go” van Frozen. Om op hun elektriciteitsrekening te besparen, maakten ze gebruik van LED verlichting. Zo hielden ze de kosten laag en waren ze gelijk milieuvriendelijk bezig.

led verlichting, buitenverlichting, led verlichting buiten, verlichting, buitenverlichting led, led buitenverlichting, ledverlichting, kerstverlichting, kerstverlichting buiten, kerstverlichting led, led kerstverlichting

ZIE OOK: Dit lijkt een normale kerstboom, maar toen de verlichting uit ging viel mijn mond open!

Bekijk de lichtshow in het onderstaande filmpje. Zou jij het leuk vinden om al die verlichting in de tuin te hebben of zou je er een beetje gek van worden?! Laat het weten en vergeet dit filmpje niet te delen met je vrienden op Facebook als je ervan genoten hebt!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!