Heb jij wel eens last van de hik? Deze simpele truc werkt bij mij ALTIJD. Iedereen moet dit zien!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De hik. We hebben het allemaal wel eens ervaren, maar wat is het nou eigenlijk?

Bij de hik trekt het middenrif (een spier tussen de buik en longen) onwillekeurig samen. De zenuwen in de keel en het middenrif worden hierdoor geprikkeld en het middenrif gaat samentrekken (krampen). Sommige mensen met een aandoening van de longvliezen of de maag hebben vaak, en soms voor langere tijd last van de hik.

De hik kan onder andere ontstaan door:

-te snel eten of drinken
-niet goed kauwen
-koolzuurhoudende dranken
-alcohol

hik1

De meeste hikaanvallen ontstaan spontaan en zijn na enkele minuten weer over. Als de hik langer duurt (uren tot zelfs dagen lang), kan dat tot pijn in de borst en uitputting leiden. Nu gaat het bij de meeste mensen vrij snel over. Echter, persoonlijk kan het bij mij voor langere tijd aanhouden, wat natuurlijk erg vervelend is.

Maar gelukkig zijn onze vrienden van ‘Handig’ daar om ons te voorzien van allerlei tips die hierbij kunnen helpen! Kijk maar eens mee naar de video, dit ga je leuk vinden!

Vergeet deze tip ook zeker niet te DELEN met al je familie en vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!