Moeder En 3 Dochters Staan Op Een Rij Om Hun Haren Te Laten Zien. Wanneer Ze Zich Omdraaien? Adembenemend…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Tere Lynn Svetlecich Russell is een 43-jarige moeder van vijf kinderen. Zij en haar drie dochters staan bekend als de ‘Rapunzels van het echte leven’ omdat ze zulk lang maar ongelooflijk prachtig haar hebben!

Tere Lynn heeft al van jongs af aan lang haar gehad. Nu treden haar drie dochters in haar voetsporen. Tere Lynn’s haar heeft een lengte van ruim 187 cm, het haar van haar oudste dochter Callan is 93 cm lang, Cendalyn moet het doen met 91 cm en het haar van het jongste kind, Chesnety, is 66 cm lang.

Je begrijpt wel dat er in dit huishouden behoorlijk wat haarproducten doorheen gaan. Het lange haar heeft echter ook een keerzijde. Tere Lynn vertelt dat haar haar maar vaak genoeg vast komt te zitten tussen de autodeur of tijdens het stofzuigen.

shampoo conditioner kapper kappers kapsalon

ZIE OOK: Ze zijn sinds 1985 niet meer naar de kapper geweest. Hun transformatie zal je verbazen!

Soms komt het voor dat haar kinderen er per ongeluk op staan. De familie draagt vaak dezelfde outfit, wat hun onderscheidende uitstraling alleen maar versterkt. Bekijk in de onderstaande video hoe Tere Lynn haar dochters voor het eerst meeneemt naar een kapsalon. Vergeet deze video niet te delen met je vrienden op Facebook als je onder de indruk bent van hun prachtige haren!

Volg ons op Facebook: