2 Oma’s Stappen In Een Lamborghini. Wat Er Vervolgens Gebeurt? Hilarisch!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Al decennia lang is de Lamborghini een symbool van status en rijkdom dat vaak wordt geassocieerd met beroemdheden en succesvolle ondernemers. Maar wie zegt dat twee oma’s niet in zo’n dure sportauto kunnen rijden?!

Snelle, dure auto’s worden vaak geassocieerd met mannelijke kracht, maar we weten dat er genoeg dames zijn die graag in mooie en snelle auto’s rijden. Twee van die dames zijn Peggy en Audrey. Voor één dag in hun leven mochten ze in een Lamborghini ter waarde van $200,000 rijden – een ervaring die de meesten van ons nooit zullen krijgen. Ik moet zeggen dat ik blij ben dat deze twee oma’s zijn uitgekozen, want ze zijn werkelijk hilarisch! Want zeg nou zelf, hoe vaak zie je twee geestige oma’s in een Lamborghini door een drukke winkelstraat rijden?

Lamborghini huren, auto huren

ZIE OOK: Autoschadebedrijven willen niet dat je dit trucje ziet, maar het kan je een hoop geld besparen!

Peggy moedigt Audrey aan om te flirten met voorbijgangers, vooral wanneer een man vraagt of er nog ruimte voor hem is in de auto. Deze twee oma’s zouden hun eigen reality show moet krijgen! Bekijk in de onderstaande video hoeveel lol de dames hebben en vergeet deze video niet te delen als je er een lach van op je gezicht hebt gekregen.