Een Woeste Tijger Benadert Een Kleine Labrador, Maar Dan Gebeurt Er DIT…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Tijgers zijn zonder twijfel een van de felste roofdieren die in de natuur leven. We weten allemaal dat we uit de buurt moeten blijven van hun vlijmscherpe klauwen en tanden.

Dat betekent echter niet dat deze dieren er niet van houden om te relaxen en lol te hebben. Neem maar een voorbeeld aan Paramesh en Krishna, twee tijgers die in een natuurreservaat in South Carolina wonen en één ding gemeen hebben – ze zijn beide bevriend met Buda, een 2-jarige Labrador retriever. Maar toen het op een dag begon te sneeuwen, kon het trio hun geluk niet op. Ze speelden de hele dag door en vergaten zelfs hun middagdutje te doen! “Het sneeuwt hier ongeveer een keer per decennium, dus zo vaak maken ze dit niet mee,” zei Doc Antle, eigenaar van het natuurreservaat.

safari, amerika reizen

ZIE OOK: Man wordt herenigt met gorilla die hij 5 jaar lang had opgevoed. De reactie van de gorilla zal je shockeren!

In de onderstaande video kun je zien hoe speels Paramesh en Krishna zijn met hun beste vriend Buda. Dit filmpje bewijst maar weer dat vriendschap tussen verschillende diersoorten geen grenzen kent! Heb je genoten van deze video, vergeet het dan niet te delen met alle dierenliefhebbers op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!