Haar Baby Is Aan Het Verdrinken In Het Zwembad, Maar Kijk Wat De Heldhaftige Hond Doet.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Patricia Drauch, een moeder uit Michigan, rende gelijk naar haar achtertuin toen ze realiseerde dat haar 14 maanden oude baby in het zwembad gesprongen was en begon te verdrinken. Maar gelukkig was daar hun trouwe zwarte labrador die direct in het water sprong om de peuter te redden. Hij probeerde de kleine Stanley boven het water te houden zodat hij kon ademen. Eerst dacht Patricia dat haar zoontje Stanley aan het drijven was — totdat ze realiseerde dat Bear, de hond, hem op zijn rug hield zodat hij niet verder kon zinken. Bear weigerde hem te laten gaan totdat zijn moeder hem probeerde te pakken.

labrador redt peuter uit zwembad verdrinken

Toen Patricia haar zoontje uit het zwembad haalde, was hij niet meer in staat om te ademen. Tot overmaat van ramp had ze ook nog eens geen bereik om het alarmnummer te bellen, dus was ze gedwongen om met Stanley naar de dichtstbijzijnde brandweerkazerne te rijden. Daar probeerden de brandweerlieden hem te reanimeren. Later die dag werd Stanley met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Gelukkig heeft hij het overleefd en de kleine jongen kon de volgende dag al naar huis.

Patricia weet dat haar hond het leven van Stanley heeft gered. Als hij er niet was geweest, was haar zoontje er waarschijnlijk ook niet meer geweest. “Ik heb Bear altijd geleerd om op zijn kindjes te passen,” vertelt Patricia. “Ik heb hem geleerd dat mijn kinderen ook zijn kinderen zijn.” Wat een ongelooflijke held die alle erkenning van de wereld verdient! Bekijk hieronder het volledige nieuwsbericht en wees niet bang om dit geweldige verhaal te DELEN met vrienden op Facebook.