Deze Agent Redde 526 Puppy’s Van De Dood, Maar Wat Er 1 Jaar Later Gebeurde? Hartverwarmend!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Afgelopen zomer zijn hondentrainster Victoria Stilwell en haar team op pad gegaan om grootschalige puppy fokkerijen op te rollen. En met succes: ze vonden een enorme puppy fokkerij die al actief was sinds de jaren 80.

Tijdens de operatie zijn 526 honden gered van de verschrikkelijke omstandigheden in de fokkerij. De puppy’s werden overgebracht naar een dierenasiel om hen een nieuwe kans te geven op een liefdevol thuis. De mensen van de illegale puppy fokkerij zijn inmiddels veroordeeld tot een celstraf van 25 jaar. Nu zullen zij eens meemaken hoe het is om in een kleine kooi te moeten leven. Eind goed, al goed, toch? Dat zeker, maar het verhaal wordt nog mooier!

honden puppy pup pups puppies hond

ZIE OOK: Deze puppy geeft zichzelf een bad, maar wat hij daarna doet? Ik kan niet stoppen met glimlachen!

Precies een jaar na de reddingsactie kwamen alle eigenaren van de geredde honden bij elkaar voor een speciaal feest. Ze vierden namelijk dat ieder hondje een liefdevol thuis heeft gevonden. Hoe prachtig is dat?! Bekijk het complete verhaal én de beelden van het feest hieronder. Elk dier verdient het om in een liefdevolle omgeving op te groeien. Vergeet dit filmpje niet te delen met alle dierenliefhebbers op Facebook als jij dat ook vindt!

Like ‘Gek op Dieren’ en mis geen enkel dierenverhaal!