Puppy Bekijkt Hoe Zijn Baasje Hem Eten Geeft, Maar Kijk Wat Hij Doet Voordat Hij Begint Te Eten.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De meeste honden kunnen de geur van voedsel niet weerstaan. De meeste puppy’s beginnen dan ook meteen met eten zodra het voedsel wordt neergezet.

Er zijn echter honden die het wel kunnen opbrengen om even geduld te hebben voordat ze beginnen met eten, zoals de hond uit deze video. Zodra het baasje zijn voedsel heeft neergezet, valt hij niet meteen aan. In plaats daarvan gaat hij op de grond liggen, net als zijn baasje. Pas als het baasje weer opstaat, mag hij beginnen met eten. Het feit dat deze hond dit doet getuigt van veel gehoorzaamheid en ik weet zeker dat hier een hoop training aan voorafgegaan is.

labrador

Misschien moeten we een voorbeeld nemen aan deze hond; in plaats van zo snel mogelijk te eten en vervolgens weer lekker op de bank te ploffen om TV te kijken, kunnen we beter een moment nemen om te beseffen dat we überhaupt eten op tafel hebben aan het eind van de dag. Bekijk hieronder wat deze hond doet als zijn eten wordt geserveerd in zijn voerbak en vergeet deze video niet te delen met alle hondenliefhebbers op Facebook!