Hij Begreep Niet Waarom Een Hond Elke Dag Zijn Huis Binnenwandelde, Tot Hij Het Briefje Aan Zijn Halsband Las…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen we dit hilarische verhaal lazen, wisten we dat we het zo snel mogelijk met jullie moesten delen!

In het verhaal raakt een man bevriend met een hond die hem elke dag komt bezoeken. De man weet echter niet wie de eigenaar is, dus plakt hij een briefje aan zijn halsband vast. De reactie die hij daarop krijgt is hilarisch!

Onthoud dat het een fictioneel verhaal is, maar dat maakt het absoluut niet minder grappig. Lees het verhaal hieronder en vergeet het na afloop niet te delen op Facebook om de dag van je vrienden een stukje beter te maken.

“Op een dag liep een oudere hond mijn tuin in; ik kon aan zijn halsband en buik zien dat hij goed werd verzorgd.”

hond

“Hij liep rustig naar mij toe en ik aaide hem over zijn kopje. Vervolgens volgde hij me in mijn huis, liep naar een hoekje toe en viel daar in slaap. Een uur later wandelde hij naar de deur en liet ik hem weer naar buiten.”

hondenmand

“De volgende dag kwam hij terug, begroette me in mijn tuin, liep naar binnen en ging op dezelfde plek liggen. Dit ging een paar weken zo door.”

labrador

“Nieuwsgierig dat ik was maakte ik een briefje aan zijn halsband vast met daarop de tekst: ‘Ik zou graag willen weten wie de eigenaar is van deze lieve hond. Bent u zich ervan bewust dat uw hond iedere dag een dutje komt doen in mijn huis?”

honden

“De volgende dag liep de hond zoals gewoonlijk mijn tuin in, maar nu met een ander briefje aan zijn halsband: ‘Hij woont in een huis met zes kinderen, twee onder de leeftijd van drie jaar. Hij probeert vast zijn slaap in te halen. Kan ik morgen met hem meekomen?”

retriever

Kinderen die opgroeien met honden mogen blij zijn met zulke liefdevolle, viervoetige familieleden. Maar net zoals ouders moeten ze soms een kleine pauze nemen van alle drukte die kinderen met zich meebrengen.

Deel dit leuke verhaal met je vrienden als je het ook zo ontroerend vindt!