Haar Honden Wachten Om Geroepen Te Worden, Maar Let Op De 16e Hond Achteraan — Te Grappig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Deze hond bewijst dat een stilte soms meer kan zeggen dan woorden. Een voor een worden deze gehoorzame honden bij hun naam geroepen omdat het etenstijd is. En als ze hun naam horen, wandelen ze rustig door om een hapje te gaan eten. Alles gaat voorspoedig totdat de Labrador die als laatste geroepen wordt het baasje compleet negeert en op die manier laat weten hoe hij erover denkt dat hij als laatste geroepen wordt. Terwijl de andere honden meer dan blij zijn om te kunnen laten zien dat ze gehoorzaam zijn, keert Echo zijn baasje de rug toe.

labrador hond

Het is net alsof hij wil zeggen, “Ik heb geen zin om zo behandeld te worden en dat laat ik weten ook!” Dit roept natuurlijk een lach op bij Echo’s baasje. Uiteindelijk loopt de Labrador toch maar door, want hij wil het overheerlijke diner natuurlijk ook niet missen. Dit bewijst maar weer dat honden ook emoties hebben en deze hond laat goed merken dat hij het niet eens is met zijn baasje. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit een hond gezien die zo terughoudend is om te eten. Mijn hond zou gelijk op zijn voedsel afrennen als hij ziet wat er op het menu staat!

Wat vind jij van de manier waarop deze honden getraind zijn? En misschien nog wel belangrijker, hoe grappig is Echo’s reactie als hij hoort dat hij als laatste geroepen wordt?!

Laat het weten en vergeet deze video niet te delen met alle hondenliefhebbers op Facebook.