Hij Vond Een Doos Aan De Kant Van De Weg. Wat Erin Zat? Ik Ben In Tranen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Stel je eens voor dat je op een koude dag in januari aan het rijden bent op een gladde weg en opeens een doos langs de kant van de weg ziet staan. Wat zou je doen?

Je bent waarschijnlijk moe van alle stress van de feestdagen die net achter de rug zijn en daarom wil je zo snel mogelijk naar huis. Maar dan zie je een doos langs de kant van de weg staan. De doos zit nog dicht. Niks bijzonders, denk je, behalve dan dat er een hond naast staat te blaffen… Zou jij stoppen? Een goede Samaritaan uit Green Valley, Missouri zag de doos staan en besloot een kijkje te nemen. Wat ben ik blij dat hij dat heeft gedaan! Wacht tot je ziet wat er in de doos zat…

Dit was de doos die langs de kant van de weg lag. De doos zat nog dicht en er stond een hond naast te blaffen.

labrador pups

In de doos lagen de vier jonge pups van de hond. Ze snakten naar warmte terwijl hun moeder bij de doos stond te blaffen.

labrador puppy

De man belde zo snel mogelijk een dierenambulance, die de pups vervolgens naar dierenarts Susie Schatz bracht. Het was een rit van ruim 160 kilometer.

labrador hond

De arme puppy’s hadden een huidinfectie opgelopen. Als ze nog langer in de doos hadden gezeten, hadden ze het waarschijnlijk niet overleefd.

chihuahua pups

De puppy’s zijn herstellende en worden met de dag sterker.

chihuahua puppy

Hopelijk zullen deze pups ooit nog de onbekende man ontmoeten die de tijd heeft genomen om hun levens te redden.

chihuahua hond

Ik snap dat er mensen zijn die niet weten hoe ze voor nieuwe puppy’s moeten zorgen, maar ik snap niet dat je er dan voor kiest om ze zomaar aan hun lot over te laten. Gelukkig was deze vooralsnog onbekende held er om de puppy’s van de dood te redden!

Meer dierenverhalen? Like ‘Gek op Dieren’ en mis niks!