Hij heeft een portret gemaakt voor het meisje waar hij verliefd op is. Als ze doorheeft dat het voor haar is? Hartverwarmend!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Liefde maakt blind. Ik denk dat iedereen die liefde wel eens gevoeld heeft dit kan beamen.

Het kan zorgen voor vlinders in je buik, en soms zelfs dat je gewoon niet helder meer kunt nadenken. Ook leidt het vaak tot grote gebeurtenissen, prachtige momenten en soms zelfs tot kunst! Of je het nou hebt over een liefdesbrief, een bruiloft of een zelfgeschreven liedje: liefde laat mensen de gekste dingen doen. De jongeman in de onderstaande video is smoorverliefd op een meisje in zijn klas. Hij besluit het haar te vertellen. Maar niet zomaar… Dit had zo kunnen komen uit een romantische bioscoopfilm!

portret

Hij deed dit op de meest speciale manier die je je kunt voorstellen. Hij gebruikt een volledig lesuur om een portret van haar te schilderen. Op het begin heeft niemand in het klaslokaal door wat er precies aan de hand is.

Maar dan plotseling begint het lichtje te branden bij het desbetreffende meisje. Op een gegeven moment heeft ze door dat het over haar gaat. Moet je eens goed opletten op haar reactie.. Iets romantischer heb ik nog NOOIT gezien! Haar reactie is alleszeggend..

Heb jij ook zo genoten van dit romantische moment? Vergeet deze video dan zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.