Deze Man Gebruikte 13,000 Spijkers En 24 Kilometer Draad Om Uiteindelijk DIT Te Maken. Verbluffend!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ik ben een groot fan van klussen. Elke keer als ik een gaaf doe-het-zelf project voorbij zie komen, kan ik niet wachten om zelf aan de slag te gaan.

Of het nou een creatief project is voor de keuken, woonkamer, badkamer of tuin, zolang ik maar met mijn handig bezig kan zijn vind ik alles best. Geen klus is te gek… Maar toen ik zag wat de volgende man deed met enkel wat gereedschap, stond ik perplex!

Maak kennis met Zenyk Palagniuk, een man van Oekraïense afkomst die nu in Dallas, Texas woont. Hij was in staat om een van de meest indrukwekkende creaties te maken die ik in lange tijd heb gezien. Voor zijn gigantische project had hij een hamer, 13,000 spijkers en meer dan 25 kilometer (!) draad nodig. Dit is nog eens creatief en behoorlijk outside the box gedacht.

gereedschap hamer spijkers

ZIE OOK: Hij zet 66,000 koffiebekers gevuld met water op een rijtje. Wanneer de camera uitzoomt? VERBLUFFEND!

In de onderstaande video maakt hij een portret van Justin Timberlake met een techniek die String Art wordt genoemd, wat in wezen bestaat uit het spannen van draden vanuit verschillende ankerpunten om geometrische en vormen met licht en schaduw te creëren. Nu vraag je jezelf misschien af hoe lang hij hier aan gewerkt heeft. Het antwoord: meer dan 200 uur.

Kun je je voorstellen hoeveel geduld en passie je hiervoor nodig hebt? Bekijk in de video hoe hij precies te werk gaat en wat uiteindelijk het resultaat is. Ben je onder de indruk van zijn kwaliteiten, vergeet dit filmpje dan niet te delen met vrienden op Facebook!

Volg ons op Facebook: