Ze Doet Een Hoofdband Om En Vouwt Haar Haar Erin. Hoe Haar Kapsel Er De Volgende Morgen Uitziet? Prachtig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Vrouwen van over de hele wereld hebben jarenlang gebruik gemaakt van haarrollers, krultangen en föhnborstels om maar mooie krullen te krijgen, maar wat als ik je vertel dat dit veel makkelijker kan?

Een groot nadeel van bijvoorbeeld een krultang is dat de hitte je haar flink kan beschadigen. Wat als ik je vertel dat er een simpele, goedkope en zeer efficiënte methode bestaat om in één nacht prachtige krullen te krijgen?

Aunie Sauce demonstreert in de onderstaande video hoe je op deze slimme manier mooie krullen in je haar krijgt. Het grote voordeel van dit trucje is dat het je haar niet beschadigd en je hoeft er alleen maar een nachtje voor te slapen.

krultang krullen

Ik heb dit een paar keer geprobeerd en ik moet je zeggen dat het beter werkt dan al die andere producten die ik in huis heb om krullen te krijgen. Mijn krultang laat ik voorlopig dus wel even in de kast staan, want dit werkt gewoon veel beter. Bekijk in de onderstaande clip hoe je dit precies doet. Ben jij van plan om dit trucje toe te passen op jouw haar? Laat het weten en vergeet deze handige tip niet te delen met alle dames op Facebook!

Volg ons op Facebook: