Zie Je Deze Krassen Op Zijn Auto? Kijk Wat Er Gebeurt Als Hij DIT Erop Spuit…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Krassen op je auto laten verwijderen kan een dure grap zijn, zeker als je voor een kleine kras al naar een autoschadebedrijf moet. Gelukkig hebben we hier een goedkope en makkelijke oplossing voor gevonden.

Krassen op je auto zijn niet bepaald aantrekkelijk en verminderen de waarde van je auto. Blijf je dus niet langer ergeren aan die lelijke krassen en haal ze weg met het middeltje dat iedereen wel in huis heeft: WD-40.

Het kost vrijwel niets en is erg eenvoudig toe te passen. WD-40 is een bekend middel dat vooral wordt gebruikt om dingen zoals sloten soepel te houden. Je haalt er zelfs de meest hardnekkige vlekken mee uit het tapijt, maar wie had gedacht dat je er ook krassen op je auto mee kon verwijderen?! Mocht je lakschade hebben, dan is dit de tip waar je naar op zoek bent.

autolak reparatie auto polijsten lakschade krassen schadeauto autoschade

In de eenvoudige instructievideo hieronder wordt precies uitgelegd hoe je dit doet. Het kost weinig moeite en daarnaast bespaar je veel geld omdat je niet naar een autoschadebedrijf hoeft om de kras te laten verwijderen. Vond je dit een handige tip en wil je het leven van je vrienden ook goedkoper maken, vergeet deze tip dan niet met hen te delen op Facebook!

Volg ons op Facebook: