Ze Bracht Make-up Aan Op De Helft Van Haar Gezicht. Toen Ze Klaar Was? Mijn Mond Viel Open!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je nog niet op de hoogte bent van de ware kracht van make-up, dan is deze video het ultieme bewijs. In deze video laat NikkieTutorials zien dat make-up het vermogen heeft om je gezicht drastisch te transformeren. Geïnspireerd door de reacties die ze ontving, besloot ze een video te maken waarin ze make-up aanbracht op de helft van haar gezicht. Het resultaat is op zijn minst fascinerend te noemen. Er zijn talloze make-up tutorials te vinden op internet, maar niet al die tutorials brengen een belangrijke boodschap met zich mee.

make up aanbrengen

Zo vertelt Nikkie aan het begin van haar video dat ze de laatste tijd opmerkt dat steeds meer vrouwen zich schuldig voelen omdat ze make-up dragen, terwijl het juist de bedoeling is dat de vrouw zich door make-up mooier en zelfverzekerder voelt.

Als make-up een vrouw zelfverzekerder laat voelen en het ook nog eens bijdraagt aan haar gevoel van eigenwaarde, wie zijn wij dan om hen te stoppen? Iedereen mag doen waar hij of zij zich goed bij voelt, ongeacht de mening van anderen. Het is werkelijk fascinerend te noemen hoe Nikkie in de onderstaande video de helft van haar gezicht weet te transformeren.

Op het “voor” en “na” plaatje komt goed naar voren wat de werkelijke kracht van make-up is. Bekijk hieronder de video en laat weten in de reacties wat jij vindt van de kracht van make-up.

Ben je onder de indruk van haar opmaak kwaliteiten, vergeet deze video dan niet te DELEN met vrienden op Facebook!