Ze Beviel Van ’s Werelds Eerste Levend Geboren Zevenling. Hoe Ze Er 18 Jaar Later Uitzien? WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In 1997 beviel Bobbi McCaughey van zeven kinderen. Hiermee vestigde ze een record, want er was nog nooit een zevenling geboren die het allemaal overleefden.

Hoewel de geboorte van de gezonde zevenling een medisch wonder was, ging er een helse beslissing aan vooraf. Moesten zij de zeven foetussen allemaal laten uitgroeien, met de risico’s die dit met zich meebracht voor bijvoorbeeld de bevalling? Of zouden ze een zogenaamde selectieve foetale reductie moeten laten uitvoeren? Uiteindelijk besloten Kenny en Bobbie om de natuur haar gang te laten gaan. En nu, bijna 18 jaar later, zijn alle zeven kinderen officieel volwassen geworden en hebben ze plannen om naar de universiteit te gaan.

zwanger, zwangerschap, verloskundige, echo, kraamzorg, bevalling, bevallen

ZIE OOK: Blinde moeder gaat op voor een echo, maar kijk wat de verloskundige doet. Tranen in m’n ogen!

We kunnen ons natuurlijk geen voorstelling maken van hun opvoeding, maar we kunnen er wel zeker van zijn dat niemand alleen hoefde te spelen! Bekijk in de video hieronder hoe de zevenling er nu uitziet. Ben je net als wij gefascineerd door deze zevenling, vergeet dit filmpje dan niet te delen met je vrienden op Facebook!