Koppel Laat Briefje Achter Voor Een Man Wanneer Ze Ontdekken Dat Hij Niet Met Zijn Vrouw Op Date Is

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De verantwoordelijkheden die je als ouder hebt kunnen soms ontmoedigend zijn. Op sommige dagen wil je gewoon dat iemand je laat weten dat je het goed doet. Toen een alleenstaande vader zijn 6 jaar oude dochtertje mee uit eten nam op Valentijnsdag, zag een ander koppel, dat in hetzelfde restaurant aan het eten was, hoe leuk de twee het samen hadden.

Vervolgens besloot het koppel een briefje naar hem te schrijven met een hartverwarmende tekst die ongelooflijk binnen moet zijn gekomen bij de alleenstaande vader. Het was een korte tekst met een klein gebaar, maar het heeft zoveel impact op zijn leven gehad.

koppel-laat-briefje-achter-voor-alleenstaande-vader

Toen hij de foto van de brief op Imgur plaatste, zei de vader dat hij letterlijk tranen in zijn ogen kreeg toen hij het anonieme briefje las. Helaas heeft hij niet de kans gekregen om het koppel persoonlijk te bedanken, maar hun lieve gebaar heeft hem diep geraakt. De tekst luidde:

Hallo!

Sorry dat ik zo op jullie let, maar mijn man en ik zagen dat je met je kleine dochter op date was en we waren zo onder de indruk van wat een geweldige papa je bent.

Afkomstig van twee volwassenen die opgegroeid zijn zonder vaders is het belangrijk om een mannelijk rolmodel te hebben op jonge leeftijd.

Hou dit goede werk zo vol!

Het diner vanavond is op onze kosten!”

Wat een prachtig gebaar van dit gulle koppel dat deze vader een onvergetelijke Valentijnsdag bezorgde en hem liet weten dat het goed is wat hij doet. Het is een klein gebaar, maar het heeft zoveel positieve invloed gehad op zijn leven.