Hier is hoe je er 10 jaar jonger uit kunt zien door alleen kokosolie op DEZE manier te gebruiken…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Kokosolie is het meest gunstige en effectieve ingrediënt voor schoonheid en gezondheid. Hieronder kun je een aantal unieke en gevarieerde manieren lezen om kokosolie te gebruiken.

Wat je misschien nog niet wist, is dat je kokosolie voor veel verschillende doeleinden kunt gebruiken. In dit artikel laten wij jou een aantal geniale manieren zien om kokosolie in het dagelijks leven te gebruiken. Zo kun je kokosolie bijvoorbeeld gebruiken bij de verzorging van je huid. Kokosolie zorgt namelijk voor een schone, frisse en gladde huid. Maar dat is nog niet alles; lees snel verder om erachter te komen waar je kokosolie nog meer voor kunt gebruiken. Ik weet zeker dat je nog niet op de hoogte was van onderstaande voordelen!

Scheerschuim zonder chemicaliën.

scheerschuim

Scheercrème kan best duur zijn. Bovendien bevatten deze producten grote hoeveelheden van verschillende chemische stoffen die je serieus kunnen schaden. Vermijd het gebruik van deze schadelijke producten op je oksels en benen en vervang ze door kokosolie. Dit is niet alleen goedkoop, maar geeft ook een aangename geur en het zal je huid kalmeren. De huid wordt glad, glanzend en gehydrateerd na het scheren.

Kokosolie als een handcrème.

kokosolie

Het is aan te raden om kokosolie als een handcrème te gebruiken, vooral tijdens koud weer om een droge huid te voorkomen. Deze olie zal je handen glad en zacht maken.

Nachtelijke huidverzorging.

huidverzorging

Breng wat kokosolie aan op je huid voor het slapengaan. Dit zal zorgen voor een schone, frisse en gladde huid in de ochtend. Omdat kokosolie in staat is om diep door te dringen, zal het je huid soepel, zacht en gevoed maken.

Kokosolie handzeep.

zeep

Veel handzeepjes zitten vol met chemicaliën. Daarom kun je beter kokosolie gebruiken. Jij en je gezin zulle zachte handen hebben zonder veel geld uit te geven. Een vloeibare kokosolie zeep zal je handen zacht maken na elke wasbeurt.

Kokosolie als cellulitis crème.

cellulitis

Kokosolie is tevens een krachtig middel tegen cellulitis. Dit ingredienten zal effectief je cellulitis problemen oplossen.

Waar te koop?

Voor het geval je nog geen kokosolie in huis hebt, het is hier te verkrijgen (in verschillende varianten). Vond je dit een nuttig artikel, vergeet het dan niet te delen met je vrienden op Facebook!